cica örülni fog

2020.11.17. 11:28

Kijöttek a „buborékból” Kapás Bogiék

Az úszónő nagyon élvezte az International Swimming League-ben (ISL) való versenyzést.

Fotó: Kapás Boglárka / Facebook

„Köszönjük, ISL az idei szezont, nagyon élveztük!😍” – " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írja Facebookján Kapás Bogi, aki az elmúlt hetekben valóságos „buborékban” élte mindennapjait. Ezen a néven híresült el az úszók szálláshelye a verseny idejére, akiknek a járványra való tekintettel egy „se ki, se be” helyzethez kellett alkalmazkodniuk. Bogiékra is ötnaponkénti tesztelés várt, valamint a szigorú előírások: a szállást edzésen kívül maximum másfél órára hagyhatták el, legfeljebb a Margitszigeten sétálhattak egy keveset. A debreceni születésű úszónő jól viselte a bezártságot, a versenyen pedig szép eredményeket produkált az NY Breakers csapatával, menetelésük a középdöntőig tartott.

Ezzel tehát vége a bezártságnak, Bogi pedig örül, hogy végre otthon lehet cicájával. A kikapcsolódás azonban nem tarthat sokáig, a fáradhatatlan úszónőre másnap már az edzőtábor megpróbáltatásai várnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában