klipforgatás

2019.11.16. 16:02

Dánielfy Gergő Joker jelmezébe bújt

Dánielfy Gergő a zenekarával új klipet forgatott a Vojtinában.

Fotó: Matey István

A debreceni Dánielfy Gergő és az Utazók zenekar újabb dallal örvendeztette meg a közönséget. A pár napja megjelent, Reposzt című szerzeményükhöz igazán sötét klipet készítettek október végén a Vojtina Bábszínházban és egy debreceni szórakozóhelyen.

Hogyan forog a nyelve?

– Reggel nyolc órától hajnali kettőig forgattunk, hogy minél hamarabb kész legyen, hiszen még sok utómunka van a felvett anyagokkal – fűzte hozzá Dánielfy Gergő, majd kitértünk a beszélgetésünk alatt arra is, hogy egy újabb oldaláról mutatkozott be: rappel. – A rappelést nagyon szerettem volna kipróbálni. Szerintem teljesen máshogy forgatom a nyelvem, mint egy szakmabeli, mivel színésznek tanulok, nekem ugyanolyan vagy hasonló a közlési módszer, mint egy prózai darabnál – fogalmazott az énekes és frontember. Elmondta, a klipben ugyebár Jokert alakítja, de ez egy társadalomkritika, miként működik egy poszt és a lájkszerzés.

– Azért gondoltam, hogy én legyek Joker és Gergő is egy személyben, mert én is szeretem, ha sokan lájkolnak, hiszen szerintem kutya kötelessége egy ismertebb embernek posztolnia. A mai világban csak akkor nem tűnsz el a süllyesztőben, ha folyamatosan adsz magadból valamit – vallja Gergő. Az albumuk januárban jelenik meg, ami tükrözi a zenekar sokszínűségét: a melankolikus dallamoktól a rockos hangzásig mindenféle zene megtalálható lesz a lemezen. – Tavasztól újra beindulunk, s tízállomásos turnét tervezünk a zenekarral, aztán a nyáron megint nekiveselkedünk a fesztiváloknak – engedett bepillantást a jövőbe Gergő.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában