nincs kis szerep, csak rossz színész

2019.06.24. 12:21

Sári Évi megdolgozott a sikerért

Ritkán adatik meg egy színésznőnek, hogy egymás után két főszerepet is eljátszhat a Szegedi Szabadtéri csillagtetős színpadán. Sári Évi ezen szerencsések közé tartozik. Azonban a sikert nem adják ingyen. Erről is mesélt a sokoldalú színésznő a kozonseg.hu portálnak.

Az interjúban többek között az is olvasható, hogy a debreceni származású előadónak gyermekkori álma volt, hogy a Szegedi Szabadtérin szerepelhessen. Úgy véli, nincs kis szerep, csak rossz színész! Ettől függetlenül azért a hátsó sorban nem szeretne már álldogálni és tálcát tartani. Elmondta, rengeteget dolgozott szorgalmasan és alázatosan azért, amit elért. A sikert pedig nem adták ingyen. Kitért arra is, hogy ereje teljében van, szerencsére sok a feladata, ám úgy érzi, jó lenne már valami új szerepet is próbálni. – Soha nem kopogtattam sehová, a lehetőségek mindig maguktól adódtak a pályámon, de castingokra járok – mondta.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában