NBI

2022.04.30. 19:24

Nem bírt egymással a Honvéd és a Kisvárda

A Budapest Honvéd 1-1-es döntetlent játszott a vendég Kisvárda együttesével a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

Alacsony színvonalú első félidőt és egy nem mindennapi potyagólt láthatott a közönség: a hetedik percben egy hazaadás után a kapus Dombó kezdett el cselezgetni, de Lukic elvette tőle a labdát és az üres kapuba passzolt.

Nem sokkal a fordulást követően egy hasonlóan nagy hiba után növelhette volna előnyét a Honvéd, de Bőle nem tudta befejezni az egyik kisvárdai védőtől kapott ajándék indítást. A folytatásban sem változott a játék képe, nem igazán voltak veszélyben a kapuk, mígnem a 84. percben egy szöglet után, a kispesti védelem asszisztálása mellet Bumba lövése Hidin irányt változtatva a hálóban kötött ki.

Ezzel az eredménnyel egyelőre sem a Honvédnak nem sikerült bebiztosítania bennmaradását, sem a Kisvárdának a dobogós helyezését.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában