Premier

2022.04.03. 14:58

Itt a legújabb Ismerős Arcok-dal

Tudatlanság tombol, nagypofájú rombol – írja a budapesti városvezetésről és Karácsony Gergelyről Nyerges Attila hazánk egyik legtöbbet koncertező rockzenekarának, az Ismerős Arcoknak új dalában, melynek címe: Budapest.

Az Ismerős Arcok a kezdetektől vállalta nemzeti elköteleződését, most, a választások előtt egy nappal az Origo oldalán mutatták be a zenekar új videóklipjét. 

Nyerges Attila az Origónak néhány napja adott interjúban azt mondta, a bizonytalan választókat szeretnék megszólítani a Budapest című számmal.
A dal szövegével arra szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy mi történne, ha az a baloldali gárda kaparintaná meg a hatalmat az országban, amely átvette Budapest vezetését – mondta legutóbbi interjújában az énekes.

Nyerges Attila legismertebb dalát, a Nélküledet az egész Kárpát-medencében himnuszként éneklik a magyarok, mint a nemzeti összetartozás dalát. 

Az Utolsó című album május elején jelenik meg.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában