Akciófilmbe illő jelenet

2022.09.12. 15:56

Autós üldözés Pestszentlőrincen: a rendőrök elől menekült, tehervonat elé hajtott

Akciófilmbe illő jelenetekben a rendőrök elől menekült egy autós, akit az utolsó pillanatban sikerült kihúzni a tetejére borult autójából. Két percen múlt az élete.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen, a Ráday Gedeon utcai felüljáró melletti töltésről a vasúti sínekre hajtott, majd egy tehervonattal ütközött egy személyautó vasárnap késő este. Az MTI helyszínről származó információi szerint az autó vezetőjét a kiérkező rendőrök még az ütközés előtt kimentették a gépjárműből. 

A Bors arról ír, hogy az autó vezetőjét  több kerületen keresztül üldözte rendőrség, a sofőr a vasúti töltésen keresztül próbált menekülni, ott kapták el, miután kiszedték a kocsijából a rendőrök, a síneken parkoló autót több mint 200 méteren keresztül tolta egy érkező tehervonat. A sofőr kisebb sérülést szenvedett.

Fotós: Mihádák Zoltán / Forrás: MTI

A rendőrség oldalán azt írják, hogy a kőbányai rendőrök szeptember 11-én 21 óra körül egy autóst akartak igazoltatni a kerületben, aki nem állt meg, hanem nagy gázt adott és elhajtott. Szabályos autós üldözés alakult ki, mert a rendőrök a nyomába eredtek, a sofőr viszont nem állt meg.

 

A rendőrök végül igazoltatták a sofőrt, akinek tulajdonképpen megmentették az életét. Ekkor derült ki, hogy a 25 éves N. Norbert azért menekült előlük, mert nem volt jogosítványa és a vezetéstől is eltiltották. 

 

A fiatal férfit rendőri kísérettel vitték kórházba a mentők.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában