Szörnyű

2022.08.03. 15:57

Egy szentendrei zöldségesnél ismétlődött meg a magyar zenész tragédiája

Szörnyű tragédia történt Szentendrén, egy 56 éves férfi ugyanúgy egy darázscsípés miatt vesztette életét, mint júliusban Ribarics Tamás rockzenész.

Tragikus hír rázta meg Szentendrét, meghalt egy 56 éves férfi a Bükkös-parti zöldségesüzletnél. A város hivatalos Facebook-oldala számolt be róla, hogy a férfi egy darázscsípés után vesztette életét augusztus 3-án, szerdán reggel - írja a Bors.

Életét az azonnali elsősegély és a kiérkező mentők sem tudták megmenteni. Részvétünk szeretteinek, segítségére siető kollégájának!- olvasható a bejegyzésben.

A férfit rengetegen ismerték a városban, sokan a közösségi oldalon búcsúznak tőle.

Egy kedves, udvarias, segítőkész, jó humorú ember vesztette tragikus hirtelenséggel életét. Részvétem a családjának, utolsó pillanatig reménykedő munkatársainak. Isten veled, Rocco- írta az egyik kommentelő.

Mint arról korábban írtunk, júliusban a népszerű magyar rockzenész, Ribarics Tamás halt bele egy darázscsípésbe. A Tales Of Evening zenekar gitárosa 13 napig küzdött, hogy legyőzze a darázscsípés következtében kialakult kritikus, kómás állapotot, de sajnos elvesztette a harcot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában