Bulvár-celeb

2024.03.14. 20:00

Marics után újra Köcse? Stana Alexandra bevallotta, mi van közöttük az exférjével (videó)

Stana Alexandrát volt férjével, Köcse Györggyel látták nagy egyetértésben táncolni egy étteremben.

MW

Stana Alexandra

Fotó: Markovics Gábor

A Dancing With The Stars profi táncosa a show-műsor döntője óta rendszeresen szerepel a bulvárlapok hasábjain. Az emberek mindennap azt találgatták, hogy vajon kibe szerelmes a szexi táncosnő. Összehozták már az egykori Nagy Ő-vel, Árpa Attilával, majd a tinilányok kedvencével, Marics Petivel is.

A nézők Árpa Attilával is összehozták Szandit
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

Szandi most úgy döntött, tiszta vizet önt a pohárba, és elárulja, igazak-e a pletykák, miszerint egy párt alkot a ValMar duó tagjával.

„Talán egy volt táncpartneremet leszámítva engem mindegyik táncpartneremmel összehoztak, és ebből ugye egyik sem volt igaz. Megértem ezeket a feltételezéseket, azért nekünk, táncosoknak egy picit máshogy működik az intimitás. Máshogy viszonyulunk egymáshoz. Illetve ez a feszített időszak a Dancingben nagyon közel hoz a táncpartnerünkkel. Az összes eddigi táncpartneremmel nagyon jó viszonyban maradtam” – mondta Alexandra.

Marics Peti és Stana Alexandra sokak szerint összejöttek a DWTS alatt
Fotó: Csudai Sándor / Origo

A napokban újabb találgatások indultak a közösségi médiában, miután Szandit volt férjével, Köcse Györggyel kapták lencsevégre, miközben egy fővárosi étteremben kéz a kézben táncoltak.
 

Nem teljesen új keletű dolog az, hogy én a Gyurival együtt dolgoztam. Mi tavaly nyáron egy koncerten is táncoltunk együtt. Nyilván mindkettőnk számára nagyon-nagyon fontos a tánc. És egyébként egymásnak is nagyon fontosak vagyunk, hosszú múltunk van, mi mindig is szerettük egymást, ez nem titok. Nagyon boldog vagyok, hogy megmaradt köztünk ez a fajta jó viszony, ami nevezhető barátságnak, munkakapcsolatnak. De abban biztos vagyok, hogy mind a kettőnknek sokkal fontosabb az, hogy felnőttként, éretten tudjunk kezelni minden helyzetet, mint hogy a múltbeli sérelmeinket vagy konfliktusainkat továbbvigyük

– hangsúlyozta Alexandra.

A profi táncos ezzel pontot tett a találgatások végére. A pletykák és rosszindulatú kommentek pedig nem veszik el a kedvét, ő igenis jól érzi magát a bőrében – derül ki a Tények.hu cikkéből. 

Stana Alexandra hamarosan ismét Marics Petivel együtt jelenik meg, most azonban nem a táncparketten, hanem a Zsákbamacska második évadában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában