Bulvár-celeb

2023.01.13. 04:05

Gyanús! Szabó Erika babát vár?

Furcsán pózol a friss fotókon.

Forrás: Origo

Fotó: Kalmár Csaba Tibor

A napokban Szabó Erika elhagyta az országot, az utazás első állomása New Yorkban volt. Innen egy gyors városnézés után indult is tovább egy olyan járművel, amihez azelőtt még sosem volt szerencséje, ugyanis egy robosztus óceánjáró hajóra szállt és Florida partjain tett egy kis kitérőt - írja a Bors.

Az utazást néhány fotón megörökítette és megosztotta ezeket az Instagram-oldalán. A szemfüleseknek feltűnt, hogy a fotók mindegyikén olyan ruhában van, ami takarja a hasát, ahol pedig bikiniben látható ott vagy frappánsan egy dinnyével rejti el a köldök alatti területet. Az egyik követője viccesen megjegyezte:

 

Dinnye, dinnye, piros dinnye, vajon mi rejtőzik mögötte?

 

Egy másik képen Erika úgy pihenteti a kezét, ahogyan a kismamák szokták. Az egyik hozzászóló csak annyit kérdezett tőle, hogy: "Csak nem??? Furcsán fogja a pocakját!", mire a színésznő határozott nemmel válaszolt, ám az ezt követő posztokban is csak olyan fotókon mutatta meg magát, ahol bő ruhákat visel vagy keresztbe tett, felhúzott lábakkal ül, hogy a kíváncsi szemek elől rejtve maradjon a hasa.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában