Nagyon kínos

2022.11.08. 06:55

Csúnya hazugságon kapták a magyar luxusfeleséget

Nagy Noémi megpróbált más tollával ékeskedni, rossz vége lett.

Forrás: Viasat3

Nagy Noémi divattervező, a Prieston márka alapítója 2020-ban tűnt fel a Feleségek luxuskivitelben című televíziós produkció harmadik évadában. Többek között azzal próbálta jó színben feltüntetni magát, hogy tehetséges belsőépítész és lakberendező, azt hirdette magáról, hogy a divattervezés mellett lakóparkok belső tereinek a tervezésével is foglalkozik – írja a Ripost.

 

A vele készült cikkekben és interjúkban folyton azzal házalt, hogy a Városligeti fasorban található korhűen helyreállított és renovált villalakásának stílusát, hangulatát és komplett berendezését személyesen ő maga tervezte meg. 

 

Az álomszép ingatlan valóban roppant impozáns – nem mellesleg a néhai színészlegenda, Hacser Józsa öröksége. Csakhogy a tervezői munkásságból egy szó sem igaz!

A luxusfeleség ennek ellenére jobbra-balra nyilatkozgatott a témában. Az Otthon Magazin számára adott interjújában (2020. február) is azzal büszkélkedett, hogy mindent ő talált ki és tervezett meg a lakásban – ami viszont hazugság. Már korábban is voltak arra utaló jelek, hogy valami nagyon nem stimmel a Városligeti fasorban található luxuslakás körül, végül az Otthon Magazin helyesbítő cikket közölt a témában.

 

Ebben tételesen leírják, hogy nem Noémi, hanem a korábbi tulajdonos lakberendező házaspár tervezte át és alakította ki a villalakás miliőjét. Már csak azért is meg kellett tenni ezt a gesztust, mert jogi lépések történtek az ügyben. 

 

Így kár szépíteni, Noémi plágiumot követett el. Erre mondják azt, hogy szép kis lebukás!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában