Megérezte a bajt

2022.07.31. 04:50

Furcsa dolgokat mondott Berki Krisztián haláláról Mazsi

Berki Krisztián özvegye, Mazsi egy friss interjúban azt mondta, hogy szerinte nincs még itt az ideje, hogy a férje halálának pontos körülményeiről meséljen.

"Harmincéves vagyok, van egy kislányom, és igen, özvegy vagyok" – foglalta össze a helyzetét Berki Mazsi, aki a Palikék Világa by Manna videosorozat legutóbbi vendége volt - szemlézte a műsort az Origo.

Az özvegy az interjúban azt mondta, nincs még itt az ideje, hogy Berki Krisztián halálának pontos körülményeiről beszéljen – de egyébként hazudna, ha azt mondaná, hogy nem számított rá, a lelke mélyén már korábban érezte, hogy baj lesz.

"Tudom, hogy még fiatal vagyok, tudom, hogy még bármit hozhat az élet, de senkinek nem kívánom, még ha lennének ellenségeim, nekik sem. Mindamellett, hogy olyan segítségem van, olyan hátteret biztosítanak a barátaim, a családom, hogy ha az lenne, hogy nem tudok felkelni, nem tudok dolgozni, vagy nem tudnám eltartani vagy ellátni a kislányomat, akkor segítenének, de ebből nem engedek, ebben próbálok erős lenni" – mesélte a mindennapjairól. A teljes beszélgetést meg tudja nézni itt:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában