Románc

2022.06.01. 11:52

Molnár Andrea és Szente Vajk: „Beleszerettek egymás tehetségébe”

Pár napja bombaként robbant a hír, miszerint Szente Vajk és Molnár Andrea egy párt alkothatnak.

A közvetlen környezetük egy ideje már kész tényként kezeli, hogy Molnár Andrea és Szente Vajk egy párt alkotnak, ők azonban a nyilvánosság előtt továbbra sem vállalják fel a szerelmüket. Amióta egy paparazzo lencsevégre kapta Kecskeméten a csókolózó fiatalokat, teljesen bezárkóztak - írja a HOT.

Az ismerkedési fázis elején járnak, de le sem tagadhatnák, hogy vibrál közöttük a levegő. 

A Hot információi szerint már a Dancing with the Stars adásai alatt felfigyeltek egymásra. Vajk akkoriban még állítólag Dobó Katával alkotott egy párt, bár ezt soha nem erősítették meg, ahogy a szakítást tényét sem. Andrea pedig, aki a táncos műsor zsűrijében ült, férjes asszony volt. Valójában már mindkettejük kapcsolata válságban volt ekkor.

Sokak szerint nem hasonlítanak, valójában nagyon egyformák. Boldog párkapcsolatban élnek, mindketten sikeresek; nem csoda, hogy beleszerettek egymás tehetségébe. Arról nem is beszélve, hogy egy válófélben lévő nő számára egyáltalán nem központi kérdés, hogy egy éppen csak kezdődő kapcsolat kiderüljön; kifejezetten élvezi a titkos románcot egy olyan férfi oldalán, aki humoros és nagyon kedves. Az is előny, hogy még egyiküknek sem született gyermeke, így csak egymáshoz kell alkalmazkodniuk – magyarázta a neve elhallgatását kérő informátor a Bors szemléje szerint.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában