Eljegyzés

2022.02.23. 21:46

Shane Tusup megkérte Szabó Zsófi kezét

Újabb szintre emeli kapcsolatukat a tévés és az edző.

Noha sokáig csak találgatni lehetett, vajon egy párt alkot-e Szabó Zsófi és Shane Tusup, egy idő után kiálltak a nyilvánosság elé, és részletesen meséltek szerelmükről – azóta pedig egy cseppet sem titkolóznak. Alighanem ennek köszönhető, hogy kapcsolatuk újabb mérföldkövét is megosztották közösségi oldalukon. Összeillő posztjaikból kiderül: Shane kedd este tette fel a nagy kérdést Zsófinak, aki örömmel mondott igent.

2022.02.22 22:22-kor azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném-e… Szeretném

– e szavakkal számolt be Zsófi a lánykérésről, amit ide kattintva nézhetnek meg.

Az edző hasonszőrű posztja pedig így szól:

– 2022.02.22 22:22-kor a világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.

Gratulálunk!

Különleges dátum

Shane aligha véletlenül döntött a keddi lánykérés mellett: a 2022.02.22-es dátum, ráadásul 22:22-vel kiegészülve nem csak a számmisztikusok és az asztrológiával foglalkozók körében hordoz különös jelentést, és nem csak az ismétlődés miatt: a kettes szám ismétlése stabil energiaszám, az egyensúlyt, az együttműködést és a kettősséget szimbolizálja, a férfi és a női energiák egyensúlyát. És hát mi más egy eljegyzés, mint ezen energiák összefonódása? A kettes szám emellett az érzelmekhez, az intuícióhoz és az egységhez kapcsolódik, a harmónia jelképe. Az idei év február 22-jével kapcsolatban pedig az ezotéria szakértői jó előre figyelmeztettek: ez az a nap, amikor átgondolhatjuk kapcsolatunkat, egy válaszút elé érkezhetünk. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában