Fájdalom

2022.02.16. 12:48

Rubint Réka gyászol: megható sorokkal emlékezett a fitneszlady

Három évvel ezelőtt vesztette el imádott apukáját.

Míg mások önfeledten ünnepeltek párjukkal a szerelmesek világnapján, addig Rubint Réka boldogságát a gyász árnyékolja be. Ugyanis három évvel ezelőtt, február 14-én veszítette el apukáját, akinek a hiányát mind a mai napig érzi. 

Édesapja halálával kapcsolatban Réka elárulta: utolsó szavaival megígértette Schobert Norbival, hogy vigyázni fog rá és mindig boldoggá fogja tenni. Így a fitneszedző úgy érzi, hogy még mindig vele van és nagyon örül, ha látja, mennyire boldogan élnek a férjével.

„Mennyi mindent kaptam és mennyi mindent szerettem volna még adni… Az én Drága Édesapám…, akinek minden szava, tanítása, mozdulata itt él bennem… Talán sosem tudom elfogadni, megérteni, hogy el kellett Őt engednem, csak tűröm a hiányt és a szívem mindig vérzik… ” - írta a Ripost cikke szerint közösségi oldalán Rubint Réka, aki pár apukájával készült közös képet is megosztott. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában