HAON Sziréna

2018.07.09. 10:14

Korlátnak csapódott egy autó, lángra kapott a nádas vasárnap

Hajdú-Bihar - Egy parkoló autókra zuhant egy hatalmas faággal is meggyűlt a tűzoltók baja.

Hajdú-Bihar - Egy parkoló autókra zuhant egy hatalmas faággal is meggyűlt a tűzoltók baja.

Szalagkorlátnak csapódott egy autó tegnap kora reggel Debrecenben, a Vágóhíd utcában. A megyeszékhely tűzoltói áramtalanították a járművet, a mentőszolgálat pedig kórházba szállította a balesetben érintett embereket - kezdte beszámolóját Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Tiszavasváriban, az Erdő utcában háromszáz négyzetméteren égett a nádas vasárnap délután. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Késő este Debrecenben, a Sumen utcában egy tizenöt méteres nyárfa nyolc méteres ága parkoló autókra zuhant. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a fát, kisebb anyagi kár keletkezett.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 18 személyt fogott el, akik közül 17 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt pedig az ország területén való jogellenes tartózkodás miatt. A rendőrök 19 személyt állítottak elő, köztük 8 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 11 esetben történt.


[related-post post_id="3916510"]

[related-post post_id="3916404"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!