HAON Sziréna

2018.05.06. 08:23

Kerékpáros és motoros ütközött Debrecenben

Debrecen - Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda annál a biciklisnél, aki nem adott elsőbbséget egy debreceni útkereszteződésben.

Debrecen - Pozitív értéket mutatott az alkoholszonda annál a biciklisnél, aki nem adott elsőbbséget egy debreceni útkereszteződésben.

Egy férfi 2018. május 5-én 17 óra 30 perc körül Debrecenben, az Öreg János utcában kerékpározott. A biciklis az Öreg János utca és a Gázvezeték utca kereszteződésénél figyelmen kívül hagyta a kihelyezett "Elsőbbségadás kötelező!" jelzőtábla utasítását és nem biztosított elsőbbséget a neki balról közlekedő segédmotor-kerékpárosnak, akivel összeütközött. A rendőrök alkoholszondát alkalmaztak, amely a kerékpáros esetében pozitív értéket mutatott.

A baleset következtében a biciklis és a segédmotor-kerékpáros is elesett és megsérült.

A Debreceni Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy ittas járművezetés megítélésével kapcsolatban a „zéró tolerancia elve” érvényesül és a KRESZ általánosan tiltja az ittas járművezetést.

Ne feledjük, hogy a közlekedési szabályok betartásával a balesetek megelőzhetőek!

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!