HAON Sziréna

2018.01.11. 10:04

Árokba borult kamion, füstölgő műszerfal…

Hajdú-Bihar - Tevékeny szerda áll a megyénkbeli életmentők mögött.

Hajdú-Bihar - Tevékeny szerda áll a megyénkbeli életmentők mögött.

Árokba borult egy nyerges vontató szerda délelőtt a 4-es főúton Püspökladány közelében, a 184. kilométerszelvénynél. A tűzoltók dugólétrán át kisegítették a kamion vezetőjét az összetört fülkéből, majd áramtalanították a járművet. A műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az utat. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította könnyű sérülései miatt.

Tegnap délután egy személyautó műszerfala használat közben füstölni kezdett Debrecenben, az Attila téren. A vezető lehúzódott és a tüzet eloltotta. A lánglovagok egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az utómunkálatokat. Nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy hatvan négyzetméteres tetőteres családi ház kéménye kapott lángra szerdán késő délután Balmazújvárosban, a Vörösmarty utcában. A riasztott tűzoltók megszüntették a kémény izzását.

A mentőszolgálat az elmúlt 24 órában 161 feladatot látott el. Szükség volt a segítségükre 16 óra körül Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között, ahol két személyautós ütközött. Négy főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatban lévők nyolc személyt fogtak el: öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hármat körözés alapján. A rendőrök tizenhét személyt állítottak elő. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

HBN


[related-post post_id="3732529"]

[related-post post_id="3732035"]

[related-post post_id="3731988"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!