HAON Sziréna

2017.11.05. 09:51

Vadbalesetnél és karamboloknál ténykedtek Hajdú-Biharban

Debrecen, Hajdúböszörmény, Nyíradony - A vadbalesetek csaknem kivédhetetlenek, közlekedjenek nagyon körültekintően, ha olyan területen járnak, ahol erre esély van.

Debrecen, Hajdúböszörmény, Nyíradony - A vadbalesetek csaknem kivédhetetlenek, közlekedjenek nagyon körültekintően, ha olyan területen járnak, ahol erre esély van.

Egy szombati eset is felhívja erre a figyelmet: személygépkocsi őzet ütött el a 35-ös számú főút hetvenedik kilométerszelvényénél szombaton reggel. Az autóban hárman utaztak, egyikük sem sérült meg. A helyszínre riasztott Hajdúböszörményi tűzoltók az kocsit feszültségmentesítették – számolt be a megyei katasztrófavédelem illetékese.

Vakolat hullott egy épület erkélyéről Létavértesen a Baross utcában, ezzel veszélyeztetve a gyalogos forgalmat. A tűzoltók eltávolították az ingatlanról a veszélyes törmeléket.

A megyei életmentők segédkeztek a debreceni Dóczy utcában is, ahol egy személygépkocsi és egy motorkerékpáros ütközött szombaton a déli órákban. A lánglovagok az útra folyt üzemanyagot eltakarították. A motorost a mentőszolgálat látta el.

Nem tudott ajtót nyitni egy idős ember tegnap délután Debrecenben az István úton – értesültek a tűzoltók, akik tolólétrán keresztül jutottak be a lakásba, majd az idős lakót átadták a mentőszolgálatnak.

Személygépkocsi sodródott az árokban tegnap késő délután a 471-es számú főút harmincas kilométerszelvényénél. A kivonult nyíradonyi tűzoltók a járművet áramtalanították. Az autóban egy ember utazott, akit a mentőszolgálat információink szerint könnyű sérülésekkel kórházba szállított.

A rendőrök négy könnyű sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek az elmúlt 24 órában. Elfogtak négy személyt, akik közül kettőt tetten értek, míg kettőt körözés alapján kaptak el. A rend őrei hét személyt állítottak elő, köztük négy főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés pedig tizenkét esetben történt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!