haon-sportoldal

2009.01.09. 13:16

Új sportigazgató a Lokinál

<p>Debrecen - A DVSC-TEVA labdarúgó csapatának vezetősége 14 órakor jelentette be a hírt.</p>

Új sportigazgató a Lokinál!

 A teammunkát és a szakmai stábbal való együttműködést hangsúlyozta ki elsődleges céljaként Bartha Csaba, a DVSC-TEVA pénteken kinevezett sportigazgatója, amikor az újdonsült vezetőt megkereste a Napló az Oláh Gábor utcai sporttelepen. A harmincegy éves Barthának többek között a szakmai munka koordinálása, az edzések módszertani hátterének megtervezése, valamint a csapatok menedzselése lesz a fő feladata.

– Azt elöljáróban le szeretném szögezni, hogy senkinek sem válik bizonytalanná a helyzete a klubnál az én érkezésem hatására – kezdte mondandóját a sportvezető. – Partnerként tekintek mindenkire, aki az egyesületnél dolgozik, a célom az, hogy közösen tegyük még sikeresebbé a Lokit, melynek invitálása óriási megtiszteltetés számomra. A szakmai munkán túl a médiával is én fogom tartani a kapcsolat, valamint a játékosok menedzsereivel is nekem kell elsősorban kommunikálnom – tette hozzá a sportigazgató.

A salgótarjáni fiatalember legutóbb a Vasas csapatánál dolgozott és mint elmondta, az őszi Vasas–DVSC ligakupa meccsen találkozott először Szima Gábor elnökkel és Herczeg András klubmenedzserrel. Hozzátette, hogy egyelőre nem tisztázott, hogy meddig tart a megbízatása, szeretné, ha előbb az elért eredmények beszélnének helyette.

  • Újabb kapust tesztelnek a Lokinál
  • Nõi kézi: tessék választani!
  • Várakozó állásponton a DKSE-nél
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!