haon-sportoldal

2008.10.27. 17:57

Működött az exkaposvári tandem

<p>Debrecen - A Honvéd ellen két gólt illetve gólpasszt jegyző Szakály szerint messze még a válogatott kerete. <BR /></p>

Pénteken este régen várt jó játékkal rukkoltak elő a DVSC–TEVA labdarúgói a Budapest Honvéd elleni bajnoki meccsen, a piros-fehérek meggyőző teljesítménnyel, 4–1 arányban diadalmaskodtak a fővárosiak felett.

A nem túl acélos kispestiek „kicsontozásában” jelentős érdemeket szerzett Szakály Péter, aki mind a négy gólban tevékeny szerepet vállalt, az első kettőt előkészítette, majd egy remekbe szabott fejesgólt követően lábbal is betalált.

Kijött a lépés

– Nem tudom, ezúttal minek volt köszönhető a teljesítményem – mondta a meccs kapcsán Szakály, – egyszerűen kijött a lépés. Persze, azt hozzá kell tennem, hogy ez nem csak az én érdemem, legalább olyan fontos volt a társak szerepe is.

A második gólunk nekem is nagyon tetszett, Leótól remek labdát kaptam, bepasszoltam Oláh Lórinak, aki a hálóba lőtt.

Ez begyakorolt figura volt, Lórival még anno Kaposváron is szereztünk ilyen gólt – elevenítette fel a középpályás.

Nem száll el

– Egyébként a meccs után többen felvetették, hogy ez már-már válogatott szintű produkció volt, de én úgy vélem, hogy az nagyon messze van még, hiszen egy Gera, Hajnal, Dárdai, Huszti, Dzsudzsák középpályássor közelébe kerülni sem egyszerű dolog...

Hogy mire lehet képes a Loki a bajnokságban? Szerintem ebben a szezonban az Újpest lesz a legnagyobb riválisunk, a lilák vasárnapi játékát elnézve kijelenthető, hogy nagyon erős csapatot alkotnak.

Ám mi sem vagyunk gyengébbek, ha mentálisan bírni fogjuk a versenyfutást, akkor bajnokságot nyerhetünk.
-T.N.-

  • Fölényes győzelem jó játékkal
  • Magyar kupa: a jobbik ment tovább
  • Mindenki a Hódosba!
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!