haon-sportoldal

2008.10.05. 20:23

Behódolt a listavezető

<p>Debrecen – Ragyogó sikert ért el a DVSC-DEAC az NB II. Keleti-csoport 9. fordulójában, hiszen a kis Loki a listavezető Bőcs gárdáját győzte le.</p>

A rangadó első félidejét a küzdelem és nagy iram jellemezte, a hazaiak valamivel többet birtokolták a labdát, de ez a fölény meddőnek bizonyult. A debreceniek közül Varga József különösen jól futballozott, rengeteg labdát szerzett, de kiemelhető Rezes László játéka is.

A szünet után a Bőcs nyíltabb játékot vállalt fel, egy-két veszélyes helyzetig el is jutottak, de sikertelenül. A hajdúságiak előtt is adódott néhány lehetőség, főleg a meccs hajrájában, ami nagyon izgalmas volt, hiszen a DVSC-DEAC beszorította a vendégeket, aminek eredményeként a 92. percben Szilágyi Péter megszerezte a győztes találatot.

A TÉNYEK

DVSC-DEAC–Bőcs 1–0 (0–0)
Debrecen, 600 néző. Vezette: Erdős (Gyarmati, Varga G.)
DVSC-DEAC: Verpecz – Ludánszki (Nagy R. 62.), Kardos, Fodor, Korhut – Czanik, Varga J., Spitzmüller, Lucas (Szilágyi P. 62.) – Urbin, Rezes (Bódi 92.).
Gólszerző: Szilágyi (92.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!