haon-sportoldal

2008.09.08. 14:27

Önbizalom-növelő győzelem

<p>Debrecen – Sokan azt hihették, a Ferencváros magabiztos legyőzése után a DVSC-Aquaticum háza táján mindenki pár centivel a föld felett jár a meccs másnapján, ám a debreceni tréner teljes mértékben a helyén kezeli a diadalt és már azon munkálkodik, hogyan lehetne még jobb a gárda.</p>

– Számomra meglepően sok néző volt kíváncsi a mérkőzésre a helyszínen, ráadásul kiváló hangulatot teremtettek a Hódosban – kezdte a beszélgetést Bakó Botond.

– Az első félidei játékunkkal nem lehetek elégedett, ugyanis nem valósultak meg teljes mértékben azok az elképzelések, amiket kértem a lányoktól. Úgy éreztem, túl nagy volt rajtuk a nyomás, sokat kapkodtak, amik magukkal hozták a hibákat, s ezeket a Fradi megbüntette.

A szünetben azt kértem a játékosoktól, hogy a technikai hibák számát csökkentsék és a védekezésben legyenek agresszívebbek. A második félidőben már voltak olyan szakaszok, amikor úgy kézilabdáztunk, ahogy tudunk, s ez szerencsére az eredményben is megmutatkozott.

A DVSC végül 35–29-re legyőzte a Ferencvárost, de a debreceni tréner szerint ezt a sikert a helyén kell kezelni. – Ettől a sikertől nem szabad elszállnunk, hiszen ez a meccs is megmutatta, nagyon sok munka vár még ránk: a nyolc új játékosnak össze kell érnie, gyorsulnunk kell és az agresszivitás tekintetében is muszáj előrébb lépnünk.

Ezzel a diadallal remélem, az önbizalmunk megfelelő szintre kerül, és mindenki elhiszi, hogy képesek vagyunk a céljainkat elérni. bízom benne, hogy a Fradi legyőzése löükést ad a folytatáshoz – mondta Bakó Botond.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!