haon-sportoldal

2008.09.25. 13:32

Álmos kezdés után 11 gólos előny

<p>Nyíradony – Újabb győzelmet – és az ezért járó két pontot – gyűjtött be a Tajtavill Nyíradony csapata szerdán a fővárosban, a sereghajtó Vasas ellen.&#160;<A href="http://www.haon.hu/hirek/im:haon:newspaper-hbntippek/cikk/almos-kezdes-utan-11-golos-elony/cn/haon-news-hbn_01-20080925-011639"><IMG height="13" src="http://archive.haon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A hajdú-bihari első osztályú női kézilabdacsapatok menetrendje </B></A> [.pdf - 44 KB]</p>

A találkozón Sopronyi Anett, a nyíradonyiak átlövője hét góllal vette ki részét a sikerből.

– Az elején álmosan kezdtünk, folyamatosan együtt mozogtunk a Vasassal, noha már az elején előnyt kellett volna szereznünk – nyilatkozta a meccs másnapján a Hajdú Online-nak. – A második félidőben jobban összeállt a védekezésünk, és végül tizenegy góllal nyertünk. Az elején jobban kellett volna koncentrálnunk, de így is dicséret illeti a csapatot. Aki eddig kevesebbet játszott, most több lehetőséget kapott, s jól játszottak a lányok, így tudtam pihenni.

A múlt szombati, Hódmezővásárhely elleni mérkőzésen megsérült Anett lába. Mint megtudtuk tőle, már nem fáj, s így nem okoz gondot. A kitűnő játékos megemlítette azt is, hogy a volt derecskei szurkolók is elkísérték őket, és remek hangulatot teremtettek.

Meglehetősen sűrű a női bajnokság menetrendje ezekben a napokban, nincs sok idő lazítani: szombaton újabb találkozó következik, ezúttal a Kiskunhalas utazik Nyíradonyba.

– Fontos mérkőzés lesz – mondta Anett. – Remélhetőleg mindenki ki tudja pihenni magát, és ritmusos, jó meccset játszunk, sok néző előtt. Eddigi hazai meccseinken elég sokan kint voltak.

  • Tajtavill: legyőzték a Vasast
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!