haon-sportoldal

2007.12.28. 11:37

Utazások és aktív pihenés van műsoron

<p>Debrecen - A DVSC-TEVA labdarúgói jól megérdemelt pihenőjüket töltik, van aki aktív pihenésre, van aki utazásra használja ki a téli szabadságot.</p>

A Loki kapusa, Csernyánszki Norbert például egyik legjobb barátját, Halmosi Pétert és családját látogatta meg Angliában.

Vendégségben Halmosinál

– A pauza elején repültünk Plymouthba, ahol öt napot töltöttünk, rengeteget kirándultunk. Remek időt fogtam ki, mert szinte végig sütött a nap. A város gyönyörű, hangulatos, tele van sétálóutcákkal és a tengerpart is nagyon szép. Meccs az ottlétünk alatt nem volt, viszont elmentem az egyik edzésre.
A Plymouthnak nagyon jó kis stadionja van, a lelátót két éve újították fel, ultramodern komplexum vált belőle. Mindenhol büfék vannak, ötméterenként LCD tévék, tehát aki meccs közben leugrik egy üdítőre, nem marad le egy percről sem.
A Plymouth játékosai nagyon közvetlenek, az edzés után együtt ebédeltem velük. Peti nagyon jól érzi magát, kiválóan megy neki a játék, az egyik legfelkapottabb játékosa a gárdának és az angol másodosztályból most lehetősége van komolyabb csapatba igazolni. A téli átigazolási szezon vízválasztó lehet számára – nyilatkozta Csernyánszki Norbert a klub honlapján.

– Az angliai kiruccanást követően visszatértem Debrecenbe, mert a gyereknek még tartott az iskola, ráadásul a nejem egy sportbolt vezetője, az ünnepi felhajtás miatt nagyon elfoglalt volt. Persze a karácsonyt családi körben töltöttük, a feleségem fehérvári, én veszprémi vagyok, így bejártuk a Dunántúlt. A szilvesztert hét éve ugyanazzal a baráti társasággal töltjük, most sem lesz ez másképpen. Tavaly Abaújszántóra mentünk és annyira jól sikerült a buli, hogy idén is ott búcsúztatjuk az óévet.

Kezdeni kell a helyért

De a különböző programok mellett a kiváló kapus nem állt le az edzésmunkával sem.

– A szünetre kaptunk „házi feladatot”, hogy karbantartsuk magunkat, ez erősítésből és futásból áll. Aktívan pihenek, látogatom a konditermet is rendszeresen. Az előírások szerint egy héten kétszer kell edzeni, de a szünet elején minden nap lekötöttem magam valami munkával – mondta Roló, majd kitért arra a kérdésre, mennyire foglalkoztatja az az információ, miszerint a Loki másik kapusát, Balogh Jánost külföldre csábítják.

– Meglepődtem a híren. Biztos vagyok benne, hogy ha Jancsónak olyan lehetősége lesz, amellyel ő is és a klub is jól jár, akkor megéri váltani, hiszen fiatal, mégis elég rutinnal rendelkezik. Nagyon jó korban van és szurkolok neki, hogy sikerüljön, ami nekem nem.
Bár soha ne mondd, hogy soha, de harminckét éves vagyok, nem hiszem, hogy kikerülök valaha külföldre. Nem tudom, hogy eligazolása esetén jön-e új kapus, igazából csak magammal szeretnék foglalkozni, akárhogy alakul, nekem küzdenem kell azért, hogy visszaszerezzem a helyem a kapuban.

  • Plókai Mihály az év focistája
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!