haon-sportoldal

2007.11.06. 14:23

Nagy rangadó előtt a DKSE

<p>Debrecen - Pénteken délután 17 órától a nagy rivális PLER vendégszerepel a Hódosban. A bajnoki találkozó után a nemzetközi porondon lesz jelenése a DKSE férfi kézilabdacsapatának.</p>

A nemzetközi szövetségben a közelmúltban elkészítették a bíróküldést az EHF-kupa következő körére. A DKSE-Airport Debrecen Szkif Krasznodar elleni első meccsén fehérorosz kettős bíráskodik majd.

A Mayeuski-Tereshchenkov páros által vezetett összecsapás november 18-án, vasárnap 15 óra 30 perckor kezdődik a Hódosban. A találkozót a sport televízió élőben közvetíti majd.

A visszavágót egy héttel később, november 25-én, ottani idő szerint 17 órától rendezik. Azon a mérkőzésen román játékvezetők, a Cirgligeanu-Bejenariu duó dirigál majd. A fiúk azonban egyelőre nem ezzel a meccsel foglalkoznak, hanem gőzerővel készülnek a pénteki, PLER elleni rangadóra.

Mint ismert, van miért visszavágniuk a srácoknak, hiszen ebben a bajnokságban eddig csak a fővárosiak tudtak nyerni a DKSE ellen. A mérkőzés november 9-én, pénteken 17 órakor kezdődik a Hódos Imre-sportcsarnokban. A derbit a sportcsatorna élőben közvetíti, de ennek ellenére remélhetőleg sokan buzdítják a csapatot a helyszínen is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!