HAON - Sport - MegyeII

2019.03.24. 19:16

„Egyszer volt kutyán budavásár”

Hajdú-Bihar - Íme a megye II északi bajnokság 18. fordulójának vasárnapi mérkőzései.

Hajdú-Bihar - Íme a megye II északi bajnokság 18. fordulójának vasárnapi mérkőzései.

Nyírmártonfalva SE–Nyíracsád Petőfi SE 2–0 (0–0)

300 néző. Vezette: Papp J. (Orosz J., Zámbó T.)

Nyírmártonfalva: Sándor K. – Bálega Cs., Konyári S. (Debreceni R.), Bodnár S., Tóth T. (Tóth G.), Szemán Be., Dobrai G. (Mandics I.), Szemán Ba. (Havrilla I.), Szemán T., Tóth 2T., Szemán N. Edző: Konyári Sándor.

Nyíracsád: Klenik D. – Lakatos M., Klenik Gy., Keczán K., Szőke M., Kovács M., Rózsa N., Gugg K., Csecsődi I., Balogh T. Edző: Kedves György.

Gól: Szemán N., Tóth 2T. Jók: mindenki, illetve mindenki, Lakatos M. (a mezőny legjobbja) Ifi: 6–2.

Konyári Sándor: „A legszebb rózsát szedtem le a réten, most mind virágzik, csak a tiéd nem. Neked egészen átadom magam, de nincsen semmim, hogy megosszam. Szeretném újra látni a színeket, újra megtalálni ami elveszett.” Látom! Megtaláltam! Egyszer volt kutyán budavásár. Gratulálok Tóth 2Tamásnak a gólkirályi címhez!

Kedves György: Igazi rangadót játszottunk. Egy parázs hangulatú mérkőzésen vagyunk túl. Játékosaink mindent megtettek annak érdekében, hogy ez a mérkőzés szoros legyen. Az ellenfél színészkedéseit nehezen tudtuk tolerálni. Gratulálunk a Nyírmártonfalva csapatának, további sok sikert kívánunk nekik! Külön köszönjük a nyíracsádi szurkolók lelkes biztatását!

Téglási VSE–Egyeki SBSE 1–4 (0–3)

150 néző. Vezette: Percze Zs. (Malmos N., Varga Gy.)

Téglás: Csizmár K. – Móré B., Szabó G. (Oláh B.), Horváth P., Papp F. (Künstler A.), Fejes I., Nagy I. (Kovács Á.), Sigér S. (Aradi L.), Szőllős L. (Kovács G.), Nagy M. (Kovács I.), Kovács K. Edző: Nagy Imre.

Egyek: Pap Z. – Kapás D., Farkas Z., Zsólyomi D., Torma S., Farkas Cs., Len Sz. (Lipták M.), Farkas 2Z., Len Á., Fekete T. (Csala R.), Újvári K. Edző: Farkas Zoltán.

Gól: Nagy M., illetve Len Á.(2), Farkas 2Z., Torma S. Jók: Nagy M., Sigér S., Fejes I., illetve Len Á., Farkas 2Z. Kiállítva: Kovács K. Ifi: 1–3.

Nagy Imre: Az első félidőben a tíz percnyi rövidzárlat meghatározta a mérkőzés menetét. 0–3 után beszorítottuk ellenfelünket, de helyzeteinket nem tudtuk gólra váltani. A kezdőcsapatot illetően vállalom a felelősséget, de meggyőződésem, hogy a jövő ezé a fiatal és lendületes csapaté lesz. Gratulálok az Egyek csapatának!

Farkas Zoltán: Szerettünk volna a felsőházba jutni, ezért ma meg is tettünk mindent, de azt hiszem ősszel szúrtuk ezt el. Érthetetlenül gyengén teljesítettünk, de a két tavaszi meccsen úgy érzem bizonyítottunk és megmutattuk, hogy lehet erre a csapatra építeni. Gratulálunk a fiúknak, idén még minden csapatunk 100%-os.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!