HAON - Sport - MegyeII

2017.11.11. 19:10

"Márton napnak állata a liba, ebben a játékban nem volt hiba"

Hajdú-Bihar – Íme, a Megye II-es déli bajnokság szombati mérkőzéseinek eredményei.

Hajdú-Bihar – Íme, a Megye II-es déli bajnokság szombati mérkőzéseinek eredményei.

Báránd KSE–Földes KSE 3–2 (0–2)

150 néző. Vezette: Puskás Z. (Török Cs., Katona L.)

Báránd: Tóth S. – Karácsony J. (Mester N.), Faragó B., Csóka G., Karmazsin Z., Schuller I., Molnár L., Szabó L. (Bíró B., Mester L., Erstey Zs., Vígh N. Edző: Szabó János.

Földes: Horváth Zs. – Bernáth G., Mészáros T., Vincze A. (Bakonyi J.), Fegyverneki B., Faragó Gy., Karacs T., Dede I., Vincze N., Faragó R., Balogh R. Edző: Bakonyi János.

Gól: Vígh N.(2), Erstey Zs., illetve Vincze A., Bernáth G. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Kiállítva: Bernáth G.

Szabó János: Egy rendkívül szervezett és harapós Földessel találtuk magunkat szemben, és az első félidőben meg is tudták lepni álmos csapatomat. A félidőben rendeztük sorainkat és ha nehezen is, de sikerült itthon tartanunk a három pontot.

Bakonyi János: Ilyen tróger játékvezetés mellett nem is születhetett más eredmény csak hazai siker. Ha a bíró úr kilencven percig akar szerepelni, biztos, hogy nem futball meccset kellene vezetni, hanem inkább egy kecskét. Büszke vagyok a csapatom hozzáállására és sajnálom, hogy külső tényezők rontották el a hétvégénket. Hajrá Földes!

Püspökladányi LE–Komádi SE 1–2 (1–1)

50 néző. Vezette: Prezenszki M. (Rezes M., Mező S.)

Püspökladány: Katona N. – Keserű K., Mile B., Szabó B. (Mogyorósi J.), Danka L., Baranyi L., Nagy S., Varga M., Dajka L., Ferenczi L., Varga L. (Sass F.) Edző: Fülöp András.

Komádi: Puskás Cs. – Buliska Gy., Varga L., Kirimi P. (Fekete Zs.), Holló J., Tóth L., Kóti R., Miczura Varga K., Puskás Z., Nagy J. Edző: Szabó Sándor.

Gól: Mile B., illetve Holló J., Puskás Z. Jók: Senki, illetve Mindenki Kiállítva: Tóth L. Ifi: 7–2.

Fülöp András: Ennél lentebb szerintem már nincs. Akaratgyenge játékosok vannak nálunk, akik küzdeni sem tudnak a pályán. Hatvan percet emberelőnyben játszottunk, de kapura egyáltalán nem voltunk veszélyesek, és néha fölénk is nőtt az ellenfél.

Szabó Sándor: A múlthéten mutatott játék után reménykedtem, hogy Ladányban is helyt tudunk állni, de az első félidőben általam igazságtalannak vélt kiállítás után nem mertem volna fogadni a győzelmünkre. A srácok megmutatták, hogy tíz emberrel is lehet mérkőzést nyerni. „Márton napnak állata a liba, ebben a játékban nem volt hiba”. Gratulálok minden pályára lépő játékosnak, le a kalappal előttük.

Konyári SE–Nagyrábé Petőfi SK 1–4 (0–0)

30 néző. Vezette: Seres L. (Kovács A., Vadon T.)

Konyár: Száraz Cs. – Tamási S., Tasi I., Horváth Á., Rézműves K., Lakatos G., Bakk I. (Nagy B.), Enter G., Varga Z., Nagy A., Varga D. Edző: Kiss László.

Nagyrábé: Kriston D. – Parti P., Kovács A., Vénig A., Mészáros I., Tóth P. (Ötvös S.), Balogh M., Vig V., Ungvári P., Johan Gy., Szabados M. (Nagy Cs.) Edző: Tóth Péter.

Gól: Johan Gy.(2), Szabados M., Balogh M. Jók: Mindenki, illetve Mindenki Kiállítva: Vig V., Balogh M. Ifi: 1–1.

Kiss László: Az első félidei játékunk többet ígért, de sajnos a második félidőben tíz perc alatt elveszítettük a mérkőzést, utána már hiába voltunk emberelőnyben, nem tudtuk megfordítani a mérkőzést. Ősszel az is nagy eredmény lesz, ha egyáltalán ki tudunk állni. Gratulálok az ifi csapatnak.

Tóth Péter: Gratulálok a csapatnak. Megérdemelt győzelmet arattunk kettős emberhátrányban is. Az ötös skálán a kettes osztályzatot elértük. Sajnos a játékvezető ehhez a feladathoz nem tudott felnőni, ő sajnos ennél kettővel kevesebbet érdemel, mert szerintem a mérkőzéssel kellett volna foglalkoznia, nem a szerepléssel. A mai helyzetben az amatőr labdarúgásnak nem a játékvezetőkről kellene szólnia, mint ami jelenleg is folyik a megyében. További sok sikert kívánok Konyár csapatának.

Hajdúszováti SE–Nádudvari SE 5–3 (1–1)

50 néző. Vezette: Tóth G. (Katona D., Géhl B.)

Hajdúszovát: Marton A. – Lakatos K., Abdai K., Nagy Zs., Jónás B., Dancsevics B., Szabó J., Szabó G., Lakatos Balogh R. (Lakatos S.) (Malmos L.), Balogh D., Balogh J. Edző: Balogh Ferenc.

Nádudvar: Posta N. 0 Pál I., Károlyi Z., Szabó S., Czibere K., Tóth I., Erdős M., Kovács I., Taricska G., Székely Z. (Varga D.), Szegi Zs. Edző: Gere Csaba.

Gól: Szabó J., Lakatos K., Nagy Zs., Szabó G., illetve Szegi Zs., Kovács I., Varga D. Jók: Mindenki, illetve Senki Kiállítva: Balogh J. Ifi: 0–18.

Balogh Ferenc: Nagyon sok boldog születésnapot szeretnék kívánni a legkisebb lányomnak Biankának. A mai napon három mérkőzést játszottunk. Háromból kettőt megnyertünk. Gratulálunk az U14-es csapat első győzelméhez. Gratulálok a felnőtt csapatnak, bár az első félidőben nem játszottunk jól. Sajnos elég sok helyzet még mindig kimaradt, de a második félidőben javítottunk. További sok sikert kívánok a Nádudvar csapatának.

Gere Csaba: A rossz minőségű pályához jobban alkalmazkodó, hibáinkat többször is kihasználó, és a győzelmet méginkább akaró hazai csapat megérdemelten győzött ellenünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!