Gazdaság

2018.12.13. 08:30

Öregbítenék a cég jó hírét az új vezetők

Debrecen - Először 15 éve gondoltak rá, mostanra befejeződött a generációváltás a Hunép vezetőségében.

Debrecen - Először 15 éve gondoltak rá, mostanra befejeződött a generációváltás a Hunép vezetőségében.

Ezt Bakos Miklós, az új vezérigazgató jelentette be a szerdán megtartott sajtótájékoztatón a megyei iparkamara székházában. A régió piacvezető építőipari társasága új vezetőségének tagjai egytől egyig a cég korábbi alkalmazottjai, pozícióba helyezésük a tudatos kiválasztás és az új feladatra való felkészítés eredménye.

A Hunép Universal Zrt. új menedzsmentjét Bakos Miklós vezérigazgató, Sebők Tibor vállalkozási igazgató, Hegymegi Tamás termelési igazgató és Lehrreich Mária gazdasági igazgató alkotja. Ezzel együtt új középvezetőket is kineveztek, akik szintén a cég jelenlegi dolgozói közül kerültek ki. A működésük főbb stratégiai pontjai között említette a vezérigazgató a minőségi munkát, az eredményes gazdálkodást, azt, hogy éljenek a Debrecent érintő beruházások adta lehetőségekkel, a regionális piacvezető szerep megőrzését, valamint a családias légkörben működő, klasszikus értékeket felmutató munkahely biztosítását.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!