Erotikus cikkek

2008.04.29. 16:13

Vágyak az ágyban!

<p>Bizonyított tény, hogy azok a párok, akik esténként beszélgetnek az ágyban, boldogabban élnek.</p>

Az intim-beszélgetés az, amikor kényelmesen hanyattfekszel az ágyadban, melletted a szerelmed és beszélgettek. Lehet szex előtt, után, vagy szex nélkül, csak romantikusan összebújva. Különleges, mert annyira közelebb vagytok egymáshoz, hogy elég suttognotok.

A nők imádják, mert nekik amúgy is a kedvenc időtöltésük közé tartozik az, hogy az érzelmeikről beszélhetnek.

Amit hallani akar

Nyilván ez személy és hangulatfüggő, de egy közös! Azt akarja tudni, hogy gyönyörű, okos, kedves és egyáltalán a világ legdrágább teremtménye. Kiderítették, hogy ha többször ejted ki a párod nevét, az még intimebbé teszi a hangulatot. Gondolj csak a mindennapi életre: ott is hasznos, mert annak jegyzed meg a nevét, akiét többször kimondod.

Amit sose mondj

Természetesen bármit, ami negatív. Ez egy meghitt, közös pillanat, ne rontsd el. Ha semmi kedveset nem tudsz mondani, inkább maradj csendben! Ez a szerelem, a nyugalom és az alvás ideje, nem pedig a napi zsörtölődés helye. Sose beszélj itt napi zavaró dolgokról, barátokról, családról. Ez csak kettőtökről szóljon!

Amiről ő akar beszélni
Intim előadás
Semmi sem egyszerűbb. Elég, ha minden mondatodat ezzel kezded: Olyan jó, amikor ezt csináltuk/ ide mentünk.

Tervek a közeli jövőről
Maradj romantikus! Mikor fogtok találkozni, mit fogtok együtt főzni, hogy fogtok szexelni! Tökéletes témák!
Távoli jövő
Közös nyaralás, hétvégi kirucccanás, szülői látogatás. Közös, romantikus és izgalmas! A fantáziátokat is szabadon engedhetitek: extrém szex, kaland, bármi! A vitának itt sincs helye!

Mennyit kell beszélni?
Persze az intim-beszélgetés nem kötelező minden este. Lehetne helyette enni, inni, szexelni, vagy dolgozni. De néha szakíts rá időt! Fontos, hogy ez nem a szexről, hanem a szerelemről szól! Persze ha nincs kedved hozzá, az ki fog derülni, szóval ne is próbálkozz! Érzelmes hangulatodban menj bele, amikor van kedved és idegzeted ehhez!
Nem kell hosszan tartania. Annyi elég, hogy a közös múltat és a közös jövő egy-egy darabját felelevenítsétek, vagy megtervezzétek! Néha elég, ha csak megleped egy bókkal! Már mosollyal az arcán fog elaludni, ami egy szerelmes férfinak mindennél többet ér!

Jó éjszakát és jó szerencsét!
Ne feledd, szükség van az intim pillanatokra! Néha erőltesd meg magad, még ha fáradt is vagy. Főleg úgy, hogy tudod, ez neki sokat jelent! A kapcsolatotokat tartósabbá, őszintébbé teszi, a szexet pedig még vadabbá!
Forrás: Askman/Netbulvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!