Életstílus

2017.08.24. 21:18

Minimizer melltartó: ha a cél a látványcsökkentés

<strong>Vettünk egy nagyon helyes, elegáns blúzt, de a kebelméretünk miatt egyszerűen nem tudjuk rendesen begombolni?</strong>

Vettünk egy nagyon helyes, elegáns blúzt, de a kebelméretünk miatt egyszerűen nem tudjuk rendesen begombolni?

Felvennénk egy elegáns, sima garbót egy hétköznapra, de annyira előtérbe helyezné a melleinket, mivel testre simul, hogy muszáj lemondanunk róla? Még a végén azt hinnék, hogy ki akarunk valakivel kezdeni a kollégák közül. Vagy egyszerűen egy normál melltartó mellett folyamatosan fáj a hátunk, hiába az úszás vagy a masszázs?

Nem mindig jó két lábon járó kebelcsodának lenni

Sokan el sem tudják képzelni ezeket a szituációkat, akik viszont az irigyelt feltűnően nagy kebelmérettel rendelkeznek, túlságosan is ismerik ezeket.

Nem egy olyan ruhadarab van, ami hordhatatlan, és olyan helyzet, ami megoldhatatlan a D kosárméret felettieknek.

Sok nő megjelenését annyira uralják a keblei, hogy az általa keltett benyomást is megpecsételik: úgy érzi, nem veszik komolyan  a szakmájában. Hiszen hogy érvelhet az ügyfele mellett egy ügyvédnő, de akár hogy vehet fel egy rendelést egy pincérnő, ha mindenki csak és kizárólag mint ‘bombanőt’ vagy ‘kebelcsodát’ figyeli folyamatosan?

S bár kétségkívül megvannak az előnyei a nőies domborulatoknak, van, aki a műtéti méretcsökkentést fontolgatja, olyannyira elveszti az életkedvét és önbizalmát.

Optikai trükkel működik a minimizer verzió

Ám mindenekelőtt érdemes kipróbálni a minimizer melltartót, amit kimondottan erre a célcsoportra szabtak. Ez a darab egyszerre old meg két problémát, csökkenti a látványt, s ezáltal lehetővé teszi, hogy eddig ‘felvehetetlen’ ruhadarabokban visszafogott és elegáns látványt nyújtson a tulajdonosa. Emellett, ami talán még fontosabb, professzionálisan eloszlatja a terhet a vállon és háton, ezzel növeli a komfortérzetet.

De ha a keblek mennyisége ugyanolyan marad, akkor hogy lehet, hogy szerényebbnek látszik ez a testrész? A trükk, mint az öltözködésben oly sokszor, az optikai csalás. A speciális szabás kicsit felnyomja és amennyire lehet, lejjebb lapítja, formálja a kebleket. A mellszövetet kissé a testhez nyomja, ezáltal a látvány kevésbé feltűnő.

Ettől persze szorosabban tartja a szóban forgó testrészt, így érdemes akkor felvenni, ha mondjuk az az egy-két centi hiányzik a gomb begombolásához a blúzon; a minimizer folyamatos hordása kevésbé működik. Ez igaz egyébként az összes alakformáló jellegű alsóneműre.

Ezzel a jól megválasztott, trükkös kebeltartóval már az addig tiltott felsők is hordhatók: a magasan záródó kerek nyakú, vagy a mély dekoltázsú ruha is elveszti ‘közönséges’ jellegét.

A látványcsökkentő fehérnemű emellett maximális kényelmet nyújt, mivel a keblek súlyát eloszlatja a háton a széles vállpántok segítségével. E-től H méretig melegen ajánlott beszerezni ezt a ‘problémamegoldó’ darabot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!