DVSE

2008.09.29. 12:31

Többen is jól teljesítettek az erős KSI ellen

<p>A serdülőink olyan ellenféllel találkoztak a múlt hétvégén, amelyik egyelőre több dologban is a mieink felett áll.</p>

Ennek ellenére hasznos, és tanulságos derbin vagyunk túl, pár játékosunk pedig edzőnktől is külön elismerést kapott produkciójáért.
Szeptember 21. Országos Serdülő Bajnokság, Budapest

1. forduló

KSI – Debreceni VSE
26-3 (5-0, 6-1, 8-1, 7-1)

DVSE: Sajgó L. – KUPÁS Z. 1, SZABÓ B. 2, Papp D., Molnár M., Bánfi Cs., VARGA P. Cserék: Bartók P. (kapus), WANDA SZ., Szabó M., RÓZSA B., Kőrösi M., Greutter A., Péter D. Edzők: Éder Zsolt, Kardos Sándor.
Gól emberelőnyből: 3/2, ill. 5/2.
Gól ötméteresből: 3/3, ill. 1/1.
Edzői értékelés: Bemutatkozó mérkőzés volt az országos utánpótlás színtéren. Kicsit megilletődötten játszottunk, talán túlzottan is tisztelve a nagynevű ellenfelet. A gyors iramú játék néhányaknak szokatlan volt, sokat cserélve próbáltam mindenkit ráébreszteni erre.

Gyors, erős, kíméletlen volt az ellenfél. Minden poszton kész játékosokkal. Centereik szabályosan szinte foghatatlanok voltak, Papp Dorián kipontozódott a harmadik negyed elejére.

A centert erőteljesen fogó Wanda Szabi is gyorsan begyűjtött két hibát, utána azonban többször jól szereltünk a besegítések miatt. A lefordulások ellenszere - a szélsők visszazárása ill. a jó távoli lövés - csak néhányszor volt sikeres.

Az úszástudásbeli hátrányunk végig kísértett. Kapusaink kiszolgáltatott helyzetben voltak a pontosan, erősen lövő támadókkal szemben. Mindezekkel együtt dicsérem a csapatot.

Jelenleg sokkal jobb a KSI. Hibátlan taktikai fegyelemmel 10 góllal kevesebbet kaptunk volna. Egyénileg kiemelem Kupás Zolit (gólt is lőtt) és Wanda Szabit védőmunkájáért, Szabó Bencét 2 góljáért, Varga Petit szélsőjátékáért, a meccs második felében Rózsa Bencét hasznos centerjátékáért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!