Debrecen hírei

2019.01.02. 09:16

Az év első napja nem múlt el baleset nélkül

Hajdú-Bihar - Tűzhöz, balesethez és füst miatt is riasztották január elsején a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Tűzhöz, balesethez és füst miatt is riasztották január elsején a tűzoltókat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Kedden hajnalban egy családi házhoz vonultak a tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók Tiszalök-Kisfás tanyán, a Köztársaság utcába. A ház kéményből füst áramlott vissza az épületbe. A tűzoltók a parázsló, izzó kormot eltávolították kéziszerszámok segítségével, a mentőszolgálat pedig a házban élő idős embert megfigyelésre kórházba szállította.

Egy autó lesodródott az útról villanyoszlopnak ütközött és kidöntötte azt hajnalban Tetétlenben, a Kossuth utcában. A püspökladányi hivatásos és a kabai önkéntes tűzoltók átvizsgálták a járművet és a területek biztosították az áramszolgáltató kiérkezéséig. Az autó vezetője nem sérült meg.

A debreceni Damjanich utcában, egy négy emeletes társasház lépcsőházában füstöt érzetek az ott lakók. Hajnalban riasztották a debreceni hivatásos tűzoltókat. Az épület átvizsgálása után kiderült, hogy az egyik lakásban leégett a sütőben az étel. A társasház huszonhárom lakója az épület előtt várta meg, míg a tűzoltók átszellőztették a füsttel telítődött lépcsőházat. A lakók ezután visszatérhettek otthonaikba, három embert azonban a mentőszolgálat további kivizsgálásra kórházba szállított.

Délután egy régi kutyaólat égettek el a debreceni Tócós utcában, a debreceni hivatásos tűzoltók vonultak az tűzesethez. Az egység egy vízsugárral oltotta el a lángokat.

Késő este még egy közlekedési balesethez riasztották a tűzoltókat. Egy autó közvilágítási oszlopnak ütközött a debreceni Bíbic utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói átvizsgálták az autót, majd áramtalanították azt. Az eset során nem sérült meg senki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!