Bulvár

2019.01.21. 10:54

Szerepe szerint több százmillió forintért küzd Hajdú Steve

Budakeszi - Kitört a hortobágyi pusztáról a humorával és kiváló színészi játékával a nemrég születésnapját ünneplő Hajdu Steve.

Budakeszi - Kitört a hortobágyi pusztáról a humorával és kiváló színészi játékával a nemrég születésnapját ünneplő Hajdu Steve.

A színészettel a debreceni Ady Endre Gimnáziumban ismerkedett meg, majd útja egyenesen a Színház- és Filmművészeti Főiskolára vezetett, ahol 1995-ben befejezte tanulmányait. Diploma után pedig az Új Színház színésze lett, majd pár évvel később a Vígszínház társulathoz csatlakozott. Hajdu Steve életrajzában sok műfajjal találkozhatunk, hiszen fellép mint humorista, színészként sok filmben és sorozatban fontos karaktereket játszott, emellett még rádiós műsorvezetőként is kipróbálta magát Harsányi Levente és Pordán Petra oldalán a budapesti központú Music FM rádióadón.

– Én nagyon szeretem, nagyon tetszik, és hihetetlen tempóban dolgozunk. Képileg nagyon izgalmas, főleg hogy egy saját falut építettek fel nekünk Budakeszi határában, sőt saját házam is van! Az én karakterem egy helyi katasztrófavédő, Palágyi Sándor – mesélte az RTL Klub Reggeli című műsorában Hajdu Steve. Korábban a színész még annyit árult el a Velvet riporterének, hogy a Drága örökösök című, újév első napján induló napi sorozat első évada 80 rész lesz, és tavaly november óta forgatnak. A újdonsült tévéfilm története szerint az Ökörapátiban élt nagypapa halála után kiderül, hogy hatalmas vagyont hagyott a már fővárosban élő három gyermekére és két felnőtt korú unokájára. A 612 millió forint azonban csak úgy lehet az örökösöké, ha vállalják, hogy egy évre visszaköltöznek szülőfalujukba, Ökörapátiba. Továbbá feltétel, hogy egy teljes éven át és 12 óránál tovább nem hagyhatják el a kis falut. Ha pedig egyik családtagnak sem sikerül teljesítenie az elvárásokat, úgy a hatalmas vagyon a falusiakra száll.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!