Bulvár

2018.05.28. 12:24

Jelentkezett az a rendőrnő, aki mosolyával elvarázsolta kollégáját

Budapest – Megható, romantikus történet kezdődött a népligeti stadionnál, ami végül a közösségi média segítségével sikeresen ért véget.

Budapest – Megható, romantikus történet kezdődött a népligeti stadionnál, ami végül a közösségi média segítségével sikeresen ért véget.

Vasárnap este jelent meg a Magyar Rendőrök és Katonák, vele-TEK vagyunk " target="_blank">Facebook-oldalon egy készenléti rendőr kiírása, miszerint keresi azt a Budapesti Rendőr-főkapitányság kötelékébe tartozó gyönyörűséges hölgyet, akivel a népligeti stadion mellett találkozott, mialatt a helyszínt biztosították.

A szövegben megemlíti, hogy volt néhány közös pillanatuk, ami mellett nem tud elmenni, és nagyon megtetszett neki az, ahogy a hölgy ránézett. Utólag már bánja, hogy nem ment oda hozzá, viszont mindenképpen szeretné, ha lenne alkalma találkozni vele és randira hívni.

Az oldal üzemeletetői hétfő reggel megírták, hogy jelentkezett a hölgy. Kérdésünkre kifejtették, a hölgy az oldal követője, és miután olvasta a felhívást, írt is. Rövid azonosítás után megkapták egymás elérhetőségeit, innen pedig már csak rajtuk múlik, mi lesz a történet vége. Azt azonban megígérték, hogy tájékoztatnak a fejleményekről.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!