Bulvár

2018.03.29. 14:12

Börtönmeccsen szedett össze sérülést az argentin klasszis

Argentína - Carlos Tévez egészen hihetetlen módon szenvedett izomszakadást, jó ideig nem számíthatnak rá a Boca Juniorsnál.

Argentína - Carlos Tévez egészen hihetetlen módon szenvedett izomszakadást, jó ideig nem számíthatnak rá a Boca Juniorsnál.

A Manchester City és a Juventus korábbi játékosa, Carlos Tévez nem saját csapatának edzésén vagy meccsén szenvedett izomsérülést, hanem egy börtönben - írja a Nemzeti Sport Online. A 34 éves csatár a bátyját, Juan Alberto Martínezt látogatta meg az egyik legszigorúbban őrzött argentin fegyintézményben. Tévez be is állt a rabok közé futballozni, ekkor történt meg a baj: izomszakadást szenvedett a vádlijában.

Ahogy arra számítani lehetett, a Boca vezetői nem voltak túl boldogak a hír hallatán. A csatár egy hónapra kidőlt, fontos meccseket kell kihagynia, többek között a Libertadores-kupában.

Juan Alberto Martínez egyébként a nála négy évvel fiatalabb Tévez féltestvére, és 2010-ben azért ítélték 16 év börtönre, mert három társával együtt – többek között Tévez sógorával – rendőrnek öltözve, felfegyverkezve kiraboltak egy pénzszállító autót. A rablóknak azonban pechjük volt: az általuk elvitt pénzszállító kazetták üresek voltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!