Bulvár, celeb

2019.04.01. 19:53

Elvitte egy körre Csuja Imrét is

Budapest - Csuja Imrét a folyosón „vadászták le” az első jelentősebb filmszerepére.

Budapest - Csuja Imrét a folyosón „vadászták le” az első jelentősebb filmszerepére.

Csoki, Bala vagy Polgármester úr – talán ezekre a nevekre is hallgat a hajdúnánási születésű Csuja Imre. Az asztalos és varrónő szülők gyermekeként még ő sem gondolta, hogy egyszer a legjobb Shakespeare-alakításért járó Gábor Miklós-díjat tudhatja magáénak az egykori kisvárosi csibész.

DTK, azaz D. Tóth Krisztina író, újságíró Elviszlek magammal című, online magazinműsorában egy őszinte autós beszélgetésre invitálja utazópartnereit, jelen esetben az 59 éves színészt vitte munkahelyére, a budapesti Örkény Színházba.

A kocsiban

Öblös, mély, rekedtes hangját már sokan ismerhetik, hiszen Wesley Snipes és Charlie Sheen magyar hangjaként tűnt fel a mozikban. Az anyósülésen fülig érő mosollyal az arcán elevenítette fel, hogyan kapta meg első jelentős filmszerepét (a Hosszú alkony című filmben – a szerk.). – Szó szerint levadásztak a folyosón. Egy buszsofőr szerepére kerestek valakit, én meg épp ott tartózkodtam. De voltam olyan szerencsés, hogy ezt a jelenetet Tőröcsik Marival forgathattam – mondta a „színészóriás”. Beszélt a csodás, már 35 éve tartó házasságáról Zsuzsival, majd a kerti kikapcsolódásról és a színészi munkáról, emellett szívszorítóan beszélt tinédzser fia elvesztéséről. Szó esett még a példaképekről, és a „lábon kihordott” stroke-járól is. Csuja Imre egy szerethető színész marad, de állítása szerint ő csak ilyen tud lenni.

ND

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!