Bulvár, celeb

2016.12.26. 11:31

Videó: A GTA semmiség ahhoz képest, amit ez az orosz sofőr leművelt a Ladájával

Oroszország - Amikor már az orosz rendőrök sem hiszik el, amit látnak, tudod, hogy valami nagyon durva dolgot nézel.

Oroszország - Amikor már az orosz rendőrök sem hiszik el, amit látnak, tudod, hogy valami nagyon durva dolgot nézel.

Egy 40 éves exrendőr hatalmas ámokfutást rendezett múlt héten a kazanyi reptéren. A hatóságokat akarta lerázni, és ezt a Grand Theft Auto-sorozat legszebb pillanatait felidézve tette meg.

A rendőrök mindent elkövettek, hogy megállítsák, nem egyszer sarokba is szorították, de a sofőrnek mégis sikerült bejutnia a reptér terminálba, ahol ment egy kört a békésen várakozó utasok között.

A Lada Samarát vezető férfit végül sikerült elkapni, pár gramm marihuánát is találtak nála. Az akcióval mintegy százezer dollárnyi kárt okozott.

A Benny Hill-téma opcionálisan alákeverhető, úgy is remekül működik!


Párhuzamosan parkolni a vezetők többségének továbbra is felér egy foghúzással, de az ember azt hinné, hogy ha egy Smart duruzsol a sofőr feneke alatt, akkor legalábbis feleolyan nehéz a manőver. Az alábbi videó alapján ezt a hiedelmet most már el kell engedni...

Bár nyári a videó, de most lett igazán felkapva a videómegosztón. Az előzés után a BMW X5M sofőrje 200 km/h felett, arra lesz figyelmes, hogy egy régi Opel Kadett simán ráelőz.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!