Bulvár, celeb

2012.12.29. 15:26

Britney a szezon végén repült az X-faktorból

Mindössze egy szezont húzott ki a 31 éves popdíva. A producerek szerint rendkívül unalmas, pedig hosszútávon terveztek vele.

Mindössze egy szezont húzott ki a 31 éves popdíva. A producerek szerint rendkívül unalmas, pedig hosszútávon terveztek vele.Simon Cowell egy 15 millió dolláros szerződést kötött vele, de az idei szezon végén meg is szűnt. L.A. Reid, a másik zsűritag viszont maga mondott le a posztjáról, mert a lemezére szeretne koncentrálni. Ez tehát azt jelenti, hogy következő X-faktorba két új mentort kell majd keresni.

Simon régóta próbálja Amerikában is népszerűvé tenni a briteknél már bevált show műsort, de nem nagyon vevők rá ott a nézők. Britney leigazolása pont ezt a célt szolgálta volna, de nem jött be. 2012 januárjában egyébként szintén volt egy kirúgási hullám, akkor Paula Abdul-t, Nicole Scherzinger-t és a műsorvezető Steve Jones-t egyszerre küldték el. A december 20-i finálét 9,6 millióan nézték, ami 18%-os visszaesés a korábbi szériához képest.

Még nincsenek meg az új mentorok, csak találgatások mennek. Magyarországon egyelőre töretlenül népszerű az X-faktor "tehetségkutató" és nincs hír arról, hogy magyar csapatból bárkit lecserélnének.

 

Paula Abdul and Nicole Scherzinger and host Steve Jones   

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!