Bulvár, celeb

2008.09.08. 11:34

Britney Spears tarolt az MTV videógálán

<p>Három jelölésből hármat díjra váltva tért vissza a színpadra Britney Spears az MTV Video Music Awards vasárnap esti gáláján.</p>

Az énekesnő ezzel próbálta feledtetni tavalyi produkcióját, amelynek során ugyanezen a díjátadón sokak szerint csak csetlett-botlott a színpadon - írt hétfőn a Billboard című zenei magazin internetes kiadása. Az amerikai sztár a hollywoodi gálán elnyerte a legjobb női előadó által készített videónak, a legjobb popvideónak és az év legjobb videójának járó elismerést a "Piece of Me" című dalához készült klippel. Ez volt egyébként az első alkalom, hogy a 26 éves énekesnő díjat nyert az MTV videógáláján, holott a korábbi években már tizenhatszor is a jelöltek között szerepelt

"Először is köszönöm ezt az áldást Istennek, köszönöm a csodálatos családomnak, a két nagyszerű fiamnak, akik minden nap inspirálnak engem, és köszönöm a rajongóimnak" - mondta a díjak átvételekor Spears. A magánéleti botrányairól és alkoholproblémáiról is ismert sztár úgy fogalmazott, hogy szinte sokkos állapotba került attól, hogy az est legfontosabb díját, az év legjobb videójáért járó kitüntetést is átvehette. Az énekesnő - aki egyébként nem lépett fel az est során - hozzátette: ezt az elismerést nem is remélte korábban.

A díjátadón a legjobb férfi előadó által készített videó díját a 19 éves Chris Brown vehette át a "With You" című klipjéért, a dance kategóriában a Pussycat Dolls nyert a "When I Grow Up" című dallal, míg a legjobb rockvideónak a Linkin Park "Shadow of the Day" című művét ítélték. Az év felfedezettjének járó elismerést a német Tokio Hotel tinicsapat kapta a díjátadón.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!