Bulvár, celeb

2008.05.07. 07:23

Az online ismerkedés alapszabályai

<p>Feljelentkeztél egy internetes párkereső oldalra, és úgy tűnik, mintha az egész egy óriási emberekkel kereskedő piac lenne? Hogy hogyan közelíthetsz meg leendő randi-partnereket és hogyan biztosíthatod, hogy sikered legyen a virtuális vonalon keresztül? <BR /></p>

1. Kezdetben az e-mailes kapcsolathoz ragaszkodj

Néha, ha internetes randevúzásra kerül a sor, hajlamosak vagyunk arra, hogy túl hamar kiadjuk a telefonszámunk! Ha arra kerül a sor, hogy kiadd a számod, utasítsd vissza nyugodtan, mondván, hogy még nem bízol meg benne eléggé.

Az e-mailen való beszélgetés mindig jó kezdet, de ne feledkezz meg arról se, ha már jól mennek a dolgok, ne csak ez legyen a kommunikációs lehetőség! Kezdetnek az is megfelel, ha csak egy másik elérhetőséget adsz meg (ami nem feltétlenül az otthoni címed).

2. Csinálj új e-mail címet, vagy használj üzenetküldő szolgáltatásokat
Van olyan ismerősöm, aki a munkahelyi e-mail címére kap leveleket egy sráctól, akit pár éve az interneten keresztül ismert meg. Amíg nem vagy biztos abban, hogy valami alakul köztetek, és valóságban is randizni kezdtek, használj azonnali üzenetküldő-szolgáltatásokat, vagy készíts egy új e-mail címet, amit csak randizásra használsz. Higgy nekem, később még meg fogod hálálni a tanácsom.

3. Mellőzd a kéretlen pikáns fotókat
Azt szokták mondani, hogy egy kép többet mond minden szónál, de ha olyan képet küldesz magadról, amelyen látszanak intim testrészeid, akkor egy dolog máris nyilvánvalóvá válik számukra – perverz. Ez majdnem olyan, mint ha találkoznál az utcán egy idegennel, aki hirtelen szétnyitja a kabátját, és szembesít téged a meztelen valósággal. Ne!

Ne feledd, még ha normális képet is küldesz magadról, könnyen tönkreteheted a még ki sem alakult kapcsolatod, ha nyilvánvalóvá válik, hogy párkapcsolati partnert keresel.

4. Nyitott kérdéseket tégy fel!
Az egyik alapszabály, hogy ha több információt szeretnél megtudni valakiről, nyitott kérdés kell feltenned – a ki, mi, hol, mikor, hogyan kérdésekre gondolok, amire nem lehet a válasz igen, vagy nem. Egy plusz tippként: ha kikerüli a kérdéseket miközben beszéltek telefonon vagy személyesen, kérdezz olyat, amire igennel vagy nemmel is válaszolhat, hogy legalább válasszal méltasson!

5. Úgy zárd le a dolgokat, hogy azért résnyire nyitva legyen az a kapu
Ha le akarod zárni az e-mailezést, vagy a telefonbeszélgetéseket, úgy, hogy nem hagysz lehetőséget a reakcióra, akkor nagy esélye van, hogy nem lesz válasz, vagy, hogy rengeteg időt fogsz majd azzal tölteni, hogy azon gondolkozol, most mi lesz. Kikerülheted, ha úgy fejezed be a mondanivalód, hogy arra válaszolnia kell, vagy későbbi kapcsolatfenntartást igényel.
Forrás: Ask Dan and Jennifer / Netbulvár

  • Szexi lányok a pályán
  • A legjobb randifotó
  • Sokkoló szex-rekordok
  • Szexis lányok Jázmin 2008.04.27. Jázmin 2008.04.27. Jenny 2008.04.14. Gabi bájai 2008.03.28.
  • Divatbemutatók A mexikói divathét folytatódott 2008.04.16. Már az őszre gondolnak Mexikóban 2008.04.09. Fókuszban a japán fürdőruhadivat 2008.04.08. Az indiai divathét folytatódik 2008.04.02.
  • Híznak és fogynak a sztárok Híznak és fogynak a sztárok 2008.05.05.
  • Rubint Réka halálfélelme
  • A legjobb szexjelenetek 
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!