Bulvár, celeb

2008.04.26. 19:19

Pokrivtsák Móni 7 év könyörgés után nyuszilány lett

<p>Több, mint hét év telt el azóta, hogy Pokrivtsák Móni megmutatta a bájait egy magazinban, akkor is csak fürdőruhában fotózhatták. &#160;<A href="http://www.videonezo.hu/search/Pokrivts%C3%A1k/members.darios/Galvolgyi-Pokrivtsak-Monika-parodia.avi/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A műsorvezetőt azóta többször is megkereste a nyuszis magazin, ám Móni eddig következetesen hárította a felkérést. Most azonban megtört a jég, így címlapon csodálhatja meg mindenki Móni hibátlan alakját.

"Most érkezett el az idő testileg, lelkileg és szellemileg arra, hogy bevállaljam ezt a fotózást. Nem csak azért, mert ledobtam jónéhány kilót, hanem mert megtaláltam azt a súlyt, amivel nőies vagyok, nem túl vékony, hanem amilyennek lennie kell. Sugárzik a képekről, hogy 33 éves koromra beértem, mint nő."

Mónit sem volt könnyű rábeszélni a vetkőzésre, de a párja, ha lehet, még nála is jobban tiltakozott. "Nagyon nehezen tudtam meggyőzni. Természetes, hogy minden férfi meg akarja tartani a barátnőjét magának. Biztosítottam róla, hogy élőben csak az övé vagyok. Végül megértette, hogy miért is olyan fontos ez nekem."

Forrás: Bulvársport

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!