Bulvár, celeb

2008.04.08. 10:25

Anettkát kiveti Rezső ágya

<p>Lassan és szomorúan telnek Fehér Anettka napjai, amióta elveszítette szerelmét, Rezsőt, akit a napokban csendben búcsúztattak el.</p>

Végakaratához híven szűk körű szertartáson szórták szét a hamvait. Anettka éjszakái a tragédia óta nyugtalanul telnek, háborgó lelke a temetés óta sem nyugodott meg.

- Azután sem könnyebb egy cseppet sem, hogy eltemettem. Elfoglalom magam, újra elkezdtem dolgozni, de a gondolataimnak nem tudok parancsolni. Néha muszáj megállnom, félrevonulnom, aztán ismét összeszedem magam és megyek tovább. A munkaterápia talán jót tesz - mondta a műsorvezető.

A fiatal özvegy a minap Gerencsér Tomival egy bútorüzletben vásárolt.
- Törölközőket és kiegészítőket vásároltam. Próbálok új dolgokat csempészni a lakásba, de csak apró lépésekkel haladok, így szinte észre sem veszem, így könnyebb. És vettem egy új ágyat is. Egyszemélyeset.

A régi is megvan még, azt karácsonyra vettem ajándékba Rezsőnek. Nagyon szép és kényelmes fekhely, nem válok meg tőle. De elég zaklatottak az éjszakáim. Még nem tudom, képes leszek-e az új ágyon aludni, megpróbálom. A másik szobába tettem, a hálószoba bútoraihoz nem nyúlok, minden marad úgy, ahogy volt.
Forrás: www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!