Bulvár, celeb

2008.03.26. 12:36

Kiesett Szeles Mónika az amerikai "Szombat Esti Láz"-ból

<p>Kiesett az amerikai ABC tévécsatorna Dancing With The Stars (Szombat Esti Láz) című műsorának hatodik szériájából Szeles Mónika. A magyar származású, egykori teniszcsillag Penn Jillette bűvésszel együtt intett búcsút a táncos műsor keddi adásában.</p>

Az amerikai "Szombat Esti Láz" keddi kiadásában két versenyzőt is kiszavaztak. Az 53 éves Jillette quickstep-tánca nem győzte meg a zsűrit, a 34 éves Szeles Mónikának és profi táncpartnerének is mennie kellett. A kilencszeres Grand Slam-győztes nem könnyen fogadta a végeredményt, mivel "nem szokott hozzá ahhoz, hogy veszít."

Az ABC sikerműsorában még sok sztár maradt a versenyben: egyebek mellett az R&B-énekes Mario, a jégtáncos Kristi Yamaguchi, valamint Steve Guttenberg és Priscilla Presley színészek.

Szeles Mónika egyébként egy hete jelentette be, hogy visszaemlékezésein dolgozik. A kötet várhatóan jövőre jelenik meg a boltokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!