Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.06.19. 14:56

Foci-EB vetítés a Hősök terén helyi zenekarokkal

<p>Miskolc, Hősök tere - Látogatóink a szabadban és a sörsátorban követhetik nyomon a mérkőzéseket és a rendezvényhez kapcsolódó eseményeket. Minőségi felszerelésünkkel is biztosítjuk, hogy városunkban a legnagyobb kivetítőn, a legjobb hangtechnikával tudjuk közvetíteni a futballmeccseket.</p>

Miskolc, Hősök tere - 2008. június 19-29.

A 2008-as Futball Európa Bajnokság alkalmából a Borsodi Tehetségekért Egyesület és a Miskolc és Környéke Fiataljaiért Egyesület Miskolcon egyedülálló módon szabadtéri közvetítést tart a futball-sport szerelmeseinek.

A Futball EB kiemelt mérkőzéseinek vetítése mellett a rendezvény bemutatkozási lehetőséget nyújt Borsod-Abaúj-Zemplén megye fiatal művészeinek, zenészeinek, sportolóinak.

További célunk, hogy életet és pezsgést vigyünk Miskolc nyári belvárosába, és szabadidős programot és élményt nyújtsunk a miskolci fiatalok részére.

Vendéglátás

Rendezvényünk alatt minden nap 16 órától behűtött és frissen csapolt italokkal, helyben készült meleg ételekkel, különböző sörkorcsolyákkal próbálunk kedveskedni vendégeinknek. Látogatóink a szabadban és a sörsátorban elhelyezett padokról követhetik nyomon a mérkőzéseket és a rendezvényhez kapcsolódó eseményeket. Minőségi technikai felszerelésünkkel is biztosítjuk, hogy városunkban a legnagyobb kivetítőn, a legjobb hangtechnikával tudjuk közvetíteni a futballmeccseket. Célunk, hogy a minden igényt kielégítő vendéglátással a szurkolást és a 2008-as Futball EB-t egy maradandó, pozitív élménnyé emeljük. 

Vetített futball-meccsek

június 19.: Bázel, 1. negyeddöntő: A csoport 1.- B csoport 2.
június 20.: Bécs, 2. negyeddöntő: B1 - A2
június 21.: Bázel, 3. negyeddöntő: C1 - D2
június 22.: Bécs, 4. negyeddöntő: D1 - C2
június 25.: Bázel: az 1. negyeddöntő győztese - a 2. negyeddöntő győztese

 

Kapcsolódó:

 


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!