Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.30. 13:52

Érdekes egy cég ez az MVK - forumozónk osztása

<p>Miskolc - "Sokan szidják a pesti BKV-t, hogy ilyen cég-olyan cég. Itt Miskolcon a sofőr annyira nem képes, hogy visszaköszönjön. Esetleg talán ha bólint egyet..." - olvasói vélemény.</p>

"Én személy szerint barcikai vagyok és ott is lakok, de napi kapcsolatban állok Miskolccal már 6 éve közlekedési szinten is.

Sokan szidják a pesti BKV-t, hogy ilyen cég-olyan cég. A legkellemetlenebb élményem a Combino lepukkanása volt. Ott is zsúfoltak ugyan a járatok, de alapból vagy vonatozva mennek, vagy jönnek hozzávetőleg időben, és a pesti ellenőrök velem szemben eddig minden esetben segítőkészek voltak, akármin is utaztam.

Itt Miskolcon a sofőr annyira nem képes, hogy visszaköszönjön. Esetleg talán ha bólint egyet... Az ellenőrökről nem is beszélve. Talán a 6 év alatt 5 olyan ellenőrrel találkoztam, aki tudott köszönni, és emberi hangon kérte el a jegyet. Természetesen a sofőrök között is vannak, akik köszönnek, udvariasak, de az is ritka nagyon.

A villamosnagyprojektről én még igazából jót nem hallottam. Az olyan ismerőseimtől sem, akik az érintett környéken laknak. Mindenki azt mondja, akivel beszéltem, hogy csak púp a hátukra, meg a "sz@rra tesznek még egy kupaccal".
Ez a megoldás meg tipikus: kisiklik a villamos: nembaj, majd pár év, és lesz új pálya. Kiég a jármű: nembaj, pár év és jön az a rakat ócskavas, amit mutogattak a Városház téren. Szépnek szép, de a hely kb annyi rajta mint egy Trabant csomagtartó fedelén. A fém belsőt meg a plexi vezetőfülkét szerintem szétkapják semmiperc alatt. Ilyenekre nem gondol a cég?

Tudom, hogy ez negatív, de szívből kívánom, hogy nyíljon meg a piac, jöjjön be a Volán, vigyen ő is járatokat, az MVK meg menjen csődbe.
(Akiket ezzel megsértettem, azoktól ezúton is bocsánat.)"

Kapcsolódó cikkek:

  • Utasok vették észre a tüzet a miskolci villamoson
  • Miskolci buszközlekedés: új bérlet, változó menetrend   
  • Tömegközlekedés, tömegközlekedés…
  • "Elszakadt a cérna"
  • "Kedves szolgáltatás az MVK Zrt részéről"
  • Kisiklik, kigyullad, büntet
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!