Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.27. 12:13

Határtalan közös gondolkodás Pálházán

<p>Pálháza - A Hegyközi Területfejlesztési Szövetség a Miniszterelnöki Hivatal Kisebbség- és Nemzetpolitikáért Felelős Szakállamtitkárságával együtt euroregionális konferenciát rendez Pálházán határtalanul címmel március 28-án 10 órától.</p>

A konferencián – amelyre elsősorban Magyarországról és Szlovákiából várnak érdeklődőket – áttekintik az eurorégiók helyzetét a az európai és a magyar közpolitikában.

A programot Lesovics Miklós, Pálháza polgármestere nyitja meg, ezt követően Sápi Tibor, a Hegyközi Területfejlesztési Szövetség elnöke tart előadást a hegyközről, majd Juhász István, a Zempléni Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója vázolja a régió lehetőségeit. Az eurorégiók helyzete és jövőjéről dr. Szegvári Péter, Regionális Fejlesztési Holding Rt. vezérigazgató-helyettese tart előadást, és a tervek szerint Gémesi Ferenc szakállamtitkár, a Miniszterelnöki Hivatal, Kisebbség- és Nemzetpolitikáért Felelős Szakállamtitkárság munkatársa is kifejti gondolatait.

-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!