Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.03.28. 21:09

„Motorvilág” a Szemerében

<p>Miskolc – Szebbnél szebb motorokkal és a Talmácsi motoros iskolával csalogatja az érdeklődőket a hétvégi&#160;miskolci motor kiállítás.&#160;<DIA alt="" height="690" width="650"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Motorki_ll_t_s_a_Szemer_ben/index.shtml , SERIE ,650,690)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Motorkiállítás a Szemerében" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA>&#160;<A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/Motorkiallitas.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

Jubileumi állomáshoz ért a Fido Motor Kft., a Motor Trader Kft. és az SZT-Színvonal Bt. szervezte Miskolci Motor Kiállítás és Vásár. Március utolsó hétvégéjén rendezik meg a szakkiállítást, a helyszín viszont új, a Szemere Bertalan szakközépiskola ad otthont az ötödik alkalommal meghirdetett rendezvénynek.

Minden, ami motor

Péntek este lázas munka fogadott minket a helyszínen, kiállítók sürgölődtek a Szemerében, hogy minél tökéletesebb legyen az összkép a szombati megnyitóra. A hatást molinókkal és mindenféle kiegészítőkkel igyekeztek fokozni, s a végére Talmácsi Gábor „világbajnok motorja” is megérkezett.

A szervezők célkitűzése, hogy minden évben egy kicsit többet adjanak a átogatóknak. S nemcsak a motorkerékpár szerelmeseinek és a vásárlás előtt állóknak szól a kiállítás, hanem azoknak a családoknak is, akik egy tartalmas, programokban, show-műsorokban gazdag hétvégét szeretnének eltölteni. A kiállításon éppen ezért jelen vannak a motorkerékpár márkák képviselői, a kiegészítőket, felszereléseket forgalmazó cégek, veterán motorok, veterán alkatrész árusok, járműfinanszírozó bank, a baleset megelőzési bizottság és még sokan mások. Emellett lehetőség nyílik arra, hogy a motorcsere előtt állók árulják gépeiket egy használt motor börze keretein belül.

Rendhagyó módon a kiállítás szervezői lehetőséget biztosítottak az autószalonok részére is, hogy 4 kerék hajtású járműveiket autóikat bemutathassák a március 29–30-ai hétvégén. Az autóhoz kapcsolatosan több Rally I. osztályú csapat is bemutatkozik versenyautóikkal, egy úgynevezett szervizpontot létre hozva. Jelen vannak tuning alkatrészeket, kiegészítő felszereléseket forgalmazó cégek is.

Színes programok

Mint azt megszokhattuk, sztárvendégeket is láthatunk a rendezvényen. Az idei kiállításon hazánk motoros történelmét író Talmácsi család vesz részt. A világbajnok édesapja, Talmácsi István gyermekmotoros iskolájával mindkét napon bemutató oktatást tart a gyermekek részére. Itt lesz Talmácsi Gergő és Magda Attila, a Supersport vb-n induló magyar csapattal. S immár természetes, hogy egy motoros rendezvény nem maradhat triál- és streetfighter bemutató nélkül, melyet Szelei Ferike és Mókus prezentál naponta 2-2 alkalommal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!