boon-sportoldal

2008.04.24. 17:47

Bajnok lehet a Patak a hét végén

<p>Sárospatak - A Hajdúböszörmény elleni meccs a fontosnál is fontosabb a sárospataki kézilabdázók számára, hiszen fennállásuk óta először nyerhetnek bajnokságot az NB II-ben.</p>

A dobogóra kerülés vágyával indult neki az idei bajnokságnak a Sárospataki TC NB II-es férfi kézilabda csapata. Ez a cél már teljesült, így a szakosztály közel három évtizedes történetében ez lesz a legkiemelkedőbb bajnoki szereplés, de ha a szombat este hét órakor kezdődő hazai találkozót nyerik a patakiak a Hajdúböszörmény ellen, akkor már a bajnoki aranyat sem lehet elvenni a csapattól.

Új mezben

Csütörtökön a sárospataki városházán mutatta be a csapat új mezét Hegyi Tibor szakosztályelnök, Papp József szakosztályvezető és Aros János, a város alpolgármestere. Ebből az alkalomból lapunk kérdésére Aros János elmondta, ebben az évben az önkormányzat 2,5 millió forinttal támogatja a szakosztályt, de ha a gárda megnyeri a bajnokságot és vállalja a magasabb osztályt, akkor igyekeznek további támogatást is adni a csapat számára, ezt azonban nem a többi szakosztály kárára.

Papp József hozzátette, a szombati mérkőzésen igyekeznek fokozni a hangulatot, így tombolasorsolás, büntetődobó-versenyt rendeznek és a szünetekben helyi pom-pom lányok szórakoztatják majd a nagyérdeműt. Betegség és sérülés nem hátráltatja a csapatot, így a legerősebb összeállításban várják a Hajdúböszörmény csapatát, amely szintén akarja a bajnoki címet, így hatalmas csatára lesz kilátás.
-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!