BOON - Sport - DVTK

2017.10.04. 16:46

Kettős rangadót rendez a Nagyerdei Stadion!

Debrecen, Miskolc - DVSC-Haladás és Diósgyőr-Honvéd meccsnek ad otthont a debreceni aréna, egy napon.

Debrecen, Miskolc - DVSC-Haladás és Diósgyőr-Honvéd meccsnek ad otthont a debreceni aréna, egy napon.

Legutóbb éppen harminc éve, 1987. május 2-án rendeztek kettős mérkőzést a magyar első osztályú labdarúgó bajnokságban, akkor a Népstadionban Ú. Dózsa-Bp. Honvéd (2-1) és Ferencváros-Vasas (3-1) találkozókat izgulhatták végig a nézők. Hogy ezt itt és most megemlítjük, annak az az oka, hogy a Nagyerdei Stadionban október 21-én szombaton ismét felelevenítik eme hagyományát a hazai futballnak: 15.30-tól a Loki a Haladást látja vendégül, majd 18 órától a Diósgyőr és a Budapest Honvéd csapnak össze - derült ki a szerdai sajtótájékoztatón.

Mint ismert, a DVTK a stadionfelújítás miatt a cívisvárosban rendezi az összecsapásait mostanság, és ezúttal a sorsolás jóvoltából a DVSC-vel közösen meccselhet a bajnokságban. A sajtóesemény dr. Róka Géza, a DVSC cégvezetője, Szabó Tamás, a Diósgyőr FC Kft. ügyvezetője, Páll László, a Debreceni Nagyerdei Stadion-üzemeltető Kft. ügyvezető igazgatója, és Paróczai Sándor, a Honvéd és a DVSC egykori válogatott játékosa, valamint Képíró János rendezvény-igazgató részvételével zajlott.

A kettős mérkőzéstől a szervezők egyedi futballélményt remélnek, s egyaránt 10 ezer néző körüli látogatottságot, ahol egyetlen jegy áráért most két meccset nézhetnek meg az érdeklődők. Mint megtudtuk, a helyszínen csak a debreceni drukkerek számára lesz jegyárusítás, a Diósgyőr, a Honvéd és a Haladás hívei elővételben juthatnak majd csak hozzá a tikettjeikhez.

Ahogyan elhangzott, a legnagyobb utazó táborok közül két szurkolóhad is ott lesz a stadionban, a rendezők szabályok betartása mellett igyekeznek minden drukkernek a legjobb elhelyezést biztosítani. A további tudnivalókról a szervezők folyamatosan tájékoztatják majd a médiát.

HBN


[related-post post_id="3637323"]

[related-post post_id="3638842"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!