BOON - Jegyzet

2008.06.20. 06:24

Itt semmi sem változik?!

<p>A Katalin köz esete eszembe juttatta a régi mondást (elnézést, a trágárságért): szarnak bajnak soha nincs gazdája. Vagy az lesz a gazda, aki a legkevésbé kellene, hogy legyen. –<STRONG>sothis jegyzete.</STRONG></p>

Mert ugye van egy darab telek a Katalin közben, amit folyamatosan ellep a gaz, a szemét és a macskák. Adva van több tulajdonos, minimálisan az önkormányzat is, és nem csinálnak semmit, amíg el nem durvul kéthavonta a helyzet. Vagyis, amikor már tényleg meg lehet fulladni a szagtól és a pollentől, akkor jön ki a legkisebb tulajdonos és levágja a gazt és minden mehet tovább.

"Tovább értékesíteni, csak a társasház részeként és beépítésre lehetne. Közös képviseletünk erre a területre vonatkozóan értékbecslést kért és ilyen irányú javaslattal éltünk a beszámoló közgyűlésen. A tulajdonosok a javaslatunkat azonban egyelőre elvetették." Tehát minden megy a régiben. A Statisztikai Hivatal egyik munkatársa felvetette, hogy miért nem építenek ki egy parkolót? Hát itt úgy látszik egyelőre, hogy csak a macskák parkolhatnak, mert a válasz szerint itt nem fognak sem befektetni, se építeni, az önkormányzat, meg más telkét kaszáltathatja az adófizetők pénzén. Mert az hogy nézne ki, ha csak a 7,3%-át dudváznák ki az egész helyet, mert annyiban tulajdonos a város?

Kapcsolódó cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!